Hodnocení obchodu

4,3 809 hodnocení
5
616x
4
47x
3
31x
2
19x
1
96x
Nevyplňujte toto pole:
MS Avatar autora Milan Sládeček | 13.4.2022
Jsem velice spokojený, mohu jen doporučit ostatním kupujícím.
Avatar autora | 11.3.2022
Nejsem protože mi došel koberec úplně jinak barevně proveden.Objednala jsem zelenkavě obšity a došel mi černe obšity což mě dost rozčílilo.Jelikoz to je běhoun na mnou udané rozměry tak je i problém s reklamací.Velke zklamání ????????
P Avatar autora Petra | 24.1.2022
Dodání trochu komplikovanější, ale nakonec koberec dorazil. Na pohled pěkný, kvalita bohužel nic moc (což z fotky nepoznám). S vrácením se už zaobírat nechci, takže si koberec necháme a dáme mu šanci.
O Avatar autora Olena | 3.1.2022
Jsem velice spokojená s obchodem. Velmi kvalitní koberce za dostupnou cenu
Avatar autora | 30.10.2021
+ Rychlé dodání
+ Kvalita výrobků
+ Cena

Avatar autora | 29.10.2021
Celková spokojenost
Avatar autora | 27.10.2021
+ snadná objednávka,rychlé doručení, vše v pořádku

Avatar autora | 27.10.2021
+ dobré informace kde se nachází zboží a doručeno v čas a rychle

Avatar autora | 27.10.2021
+ mají pěkné zboží i dobré ceny
- docela dlouhé dodací lhuty, proto jsem objednávku zrušila

Avatar autora (Administrátor) 28.6.2022
Jestliže je doba dodání koberce NA DOTAZ a my paní napíšeme že bude za 4 - 5 týdnů. Tak to si zaslouží tuto recenzi.
Avatar autora | 26.10.2021
+ Rychlé vyřízení

Avatar autora | 25.10.2021
+ Vstřícnost
- Dlouhé dodací doby

Avatar autora | 24.10.2021
Koberec měl být doručen do 10 dnú, což se nestalo.
Avatar autora (Administrátor) 28.6.2022
Musíme se omluvit ale zdržela se jedna velká objednávka koberců a tím vznikl ten časový propad
Avatar autora | 22.10.2021
+ rychle dodani

Avatar autora | 22.10.2021
+ Rychlé vyřízení objednávky a doručení.

Avatar autora | 20.10.2021
Zboží mě ješte nepřišlo.
Avatar autora (Administrátor) 28.6.2022
Musíme se omluvit ale zdržela se jedna velká objednávka koberců a tím vznikl ten časový propad
Avatar autora | 19.10.2021
Vše proběhlo hladce a i termín dodání byl krátký.
Avatar autora | 18.10.2021
+ Velký výběr

Vše proběhlo, jak mělo
Avatar autora | 15.10.2021
+ skvělá komunikace

rychlé a vstřícné jednání, po telefonu podány podrobnější informace o koberci, které mi usnadnily výběr
Avatar autora | 15.10.2021
Ochota,rychlost dodání
Avatar autora | 14.10.2021
Ještě jsem se nesetkala s tak příjemným jednáním. P.laskavá a trpělivá. V dnešní době se to už nevidí. Moc děkuji a doporučuji ochod

Ověřeno našimi zákazníky

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení