Hodnocení obchodu

4,3 806 hodnocení
5
614x
4
47x
3
30x
2
19x
1
96x
Nevyplňujte toto pole:
O Avatar autora Olena | 3.1.2022
Jsem velice spokojená s obchodem. Velmi kvalitní koberce za dostupnou cenu
Avatar autora | 30.10.2021
+ Rychlé dodání
+ Kvalita výrobků
+ Cena

Avatar autora | 29.10.2021
Celková spokojenost
Avatar autora | 27.10.2021
+ snadná objednávka,rychlé doručení, vše v pořádku

Avatar autora | 27.10.2021
+ dobré informace kde se nachází zboží a doručeno v čas a rychle

Avatar autora | 27.10.2021
+ mají pěkné zboží i dobré ceny
- docela dlouhé dodací lhuty, proto jsem objednávku zrušila

Avatar autora (Administrátor) 20.1.2022
Jestliže je doba dodání koberce NA DOTAZ a my paní napíšeme že bude za 4 - 5 týdnů. Tak to si zaslouží tuto recenzi.
Avatar autora | 26.10.2021
+ Rychlé vyřízení

Avatar autora | 25.10.2021
+ Vstřícnost
- Dlouhé dodací doby

Avatar autora | 24.10.2021
Koberec měl být doručen do 10 dnú, což se nestalo.
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2022
Musíme se omluvit ale zdržela se jedna velká objednávka koberců a tím vznikl ten časový propad
Avatar autora | 22.10.2021
+ rychle dodani

Avatar autora | 22.10.2021
+ Rychlé vyřízení objednávky a doručení.

Avatar autora | 20.10.2021
Zboží mě ješte nepřišlo.
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2022
Musíme se omluvit ale zdržela se jedna velká objednávka koberců a tím vznikl ten časový propad
Avatar autora | 19.10.2021
Vše proběhlo hladce a i termín dodání byl krátký.
Avatar autora | 18.10.2021
+ Velký výběr

Vše proběhlo, jak mělo
Avatar autora | 15.10.2021
+ skvělá komunikace

rychlé a vstřícné jednání, po telefonu podány podrobnější informace o koberci, které mi usnadnily výběr
Avatar autora | 15.10.2021
Ochota,rychlost dodání
Avatar autora | 14.10.2021
Ještě jsem se nesetkala s tak příjemným jednáním. P.laskavá a trpělivá. V dnešní době se to už nevidí. Moc děkuji a doporučuji ochod
Avatar autora | 13.10.2021
+ koberec byl na dodání 10 dnů a do 10 dní došel

není návod k čištění v češtině
Avatar autora | 12.10.2021
+ Už druhý krát sme objednali koberec z tejto stránky. Ceny majú omnoho lepšie ako na Slovensku a dodanie je tiež rýchle. Koberec sme kúpili teraz do obývačky a bolo to super výber. Je veľmi príjemný, mäkký ale dosť hrubý na to, aby deti sedeli na tom v pohode. Keďže rád hrajú na zemi.

Lepšie ceny ako na Slovensku. Rýchle dodanie. Veľmi dobrá komunikácia s predávajúcim a rýchle vybavenie.
Avatar autora | 8.10.2021
Super zboží přišlo celkem brzy a v pořádku

Ověřeno našimi zákazníky